theaterRob van Houten.nl

Het heden

NRC KopE 


Tussen zijn artistieke aktiviteiten door, heeft Rob periodes gewerkt in de goed lopende groentenwinkel van JanLeegwater , alwaar hij zich gespecialiseerd heeft in het maken van de meest uiteenlopende salades. Spontaan, niet gehinderd door vakkennis,  creeerde hij o.a. de Chiefsalad, de Tonijnsalade en de Lofsalade, welke gretig aftrek vonden.

Na de salade periode buffelde hij enkele ochtenden per week bij de top Banketbakkerszaak aan de Vijzelgracht in Amsterdam: Patisserie Holtkamp, alwaar zelfs de beroemde kaas-, kreeft- en garnalen-kroketten geproduceerd worden. Jaarlijks is deze niet te versmaden kroket gratis te proeven op de braderie in de Haarlemmerstraat. Maar het met smacht wachten is natuurlijk op de alles overtreffende "Boy Bensdorp" kroket!

en toen kwam Paul van Vliet!!

die vroeg Rob toe te treden tot de uitgekiende docentenstaf van zijn snel groeiende Paul van Vliet academie in Den Haag. Daar geeft Rob wekelijks fysieke trainingen en het akteren zonder woorden.. Hij voelt zich daar als een vis in 't water en kan zijn niet geringe theaterervaringen verwerken in zijn eigenzinnige lessen!

Toch nog de slagroom op zijn veelbewogen carrière!

En..... Rob van Houten, begonnen als zwijgend mimekunstenaar, die moeilijk uit zijn woorden kon komen, spreekt nog steeds regelmatig commercials in voor radio en TV.  Het kan wonderlijk lopen!

Radio & TV commercials

 ingesproken door Rob van Houten

Voor zover!!???   Rob is een tweeling !

Robs_weblog

Laurel 

  ROBOTS   VIDEO

voor reakties of meer informatie kunt u e-mailen

Robs_weblog

Home  


 

sitemap

top